Niet gecategoriseerd

WordPress Website? In Dit Artikel Lees Je Alles Over WordPress

WordPress website verhuizen naar andere domeinnaam WordPress website verhuizen van WordPress.com naar Hosting2GO Hoe plaats ik een database terug in WordPress? Neem contact op met de helpdesk.

Wordt jouw web site als schadelijk gezien, en je hebt alle bovenstaande stappen succesvol uitgevoerd? Dan kun je een verzoek ter heroverweging bij Google indienen via Google Search Console . Om WordPress, je thema en de plug-ins up-to-date te houden, kun je het best WordPress een keer per week inloggen om updates uit te voeren. WordPress wachtwoord vergeten

WordPress Is Open Source (en Gratis)

Verwijder de kwetsbare componenten van je web site. Stap 12: Controle en heroverweging bij Google Controleer of je web site door Google als schadelijk gezien wordt through WordPress hosting de volgende URL: ‘/safebrowsing/diagnostic? Vervang ‘jedomeinnaam.nl’ met je eigen domeinnaam.

Let op dat niet elke melding van de plug-in betekent dat er aanpassingen zijn gemaakt. Er zal dus niet altijd een actie nodig zijn.

  • Zoals de volgorde van de pagina’s en je kunt eventueel ook een submenu aanmaken.
  • Doordat je de paginatitels hebt aangepast, zal je zien dat de namen van het menu ook zijn aangepast.
  • Wanneer je dit hebt gewijzigd kun je rechts op Bijwerken klikken.
  • Bij Titel kun je nu de naam van de pagina invoeren en bij Slug kun je de URL invoeren die je wilt gebruiken voor deze pagina.

Je scant deze map met een virusscanner. Als alles in orde is, upload je de inhoud van deze map by way of FTP naar de map ‘httpdocs/wp-content/uploads’ Stap 10: Controleer toevoegingen in teksten op pagina’s Controleer de pagina’s en blogs van je website op aanpassingen en verwijder de door de hacker gemaakte toevoegingen. Je kunt dit achterhalen met een plug-in zoals Wordfence Security – Firewall & Malware Scan.

Verwijder onbekende gebruikers uit WordPress through ‘Gebuikers’ in het beheergedeelte van je WordPress site. Heb je de originele afbeeldingen van je web site nog, of een again-up van voor de hack, dan kun je de afbeeldingen het best hiermee herstellen. heb je die niet, dan is er een alternatief. Scan de map van de gehackte web site op je pc. Je kunt daarbij vooral focussen op de map ‘wp-content/uploads’.

Login op jouw WordPress web site through ‘/wp-admin/’ en wijzig het wachtwoord. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen: Klik rechtsboven in de WordPress site WordPress op ‘Hallo / gebruikersnaam’.

Neem dan contact op met de Hosting2GO helpdesk. Stap 11: Controleer je site op bekende kwetsbaarheden Controleer of de plug-ins en het thema van jouw web site kwetsbaarheden bevatten. Je kunt ze opzoeken op de website van WPScan Vulnerability Database.