Niet gecategoriseerd

WordPress Webshop Met Woocommerce

WordPress doet het qua templates stukken beter dan WP E-commerce. Met 200 templates op ThemeForrest speciaal gemaakt voor WooCommerce is het stukken beter!

Stap 9 WordPress Widgets Uitkiezen Voor Je WordPress Webshop

Maar je hebt dus allereerst een extra plug-in nodig om het om te zetten naar een e-commerce systeem. Daarbovenop heb je wordpress webshop weer vele plug-ins nodig om het om te toveren naar een perfecte Nederlandse webwinkel. Er is dus een teveel aan schakels in dit proces.

Maar het grootste probleem wat ik heb met WordPress is dat het van origine geen e-commerce software program is. Het begon als een blogsysteem en ontwikkelde zich als CMS.

WordPress hosting heeft bijna alle functies die WP e-Commerce ook heeft maar heeft daarnaast een actievere group en is makkelijker te begrijpen. Kies daarom voor WooCommerce als de ideale WordPress plug-in. Als je kiest voor Open Source dan zijn er betere oplossingen dan WordPress ic.m. Magento geeft standaard veel meer mogelijkheden dan WordPress. Helaas is Magento wel iets lastiger te leren dan WordPress maar ik denk dat het de tijd zeker waard is!

Ook zijn de koppelingen gemaakt voor WordPress icm WooCommerce of WP E-commerce vaak minder uitgebreid dan koppelingen voor Magento. Zo zijn er onvoldoende mogelijkheden met WordPress om je web site te koppelen aan alle Nederlandse shoppingsites. Ook koppelingen met vervoerders zijn vaak een beetje buggy.

Woocommerce Configureren