Niet gecategoriseerd

WordPress Installeren Op Een Webhostingpakket

Hele grote, goedkope internet hosting partijen maken gebruik van een speciale techniek om ervoor te zorgen dat ze hier geen final van hebben. Als jouw web site groeit en meer bezoekers ontvangt “knijpen” ze je websitesnelheid. De aanvullende diensten om de snelheid te verhogen zijn duur en de service is slecht. Zo slecht, dat je waarschijnlijk weg gaat.

How To Create WordPress Custom Post Type

Heb je bijvoorbeeld een webwinkel? Dan zal shared hosting zelden toereikend zijn. De site wordt geplaatst op een shared server waarbij wij zelf precies weten welke andere websites erop gehost worden. Hierbij beperken we het aantal sites per server en passen we de capaciteit van de server aan indien nodig.

En dat is precies hun bedoeling. Op deze manier houden ze alleen websites op de server over die weinig verkeer ontvangen zodat alle sites redelijk snel blijven. Er zitten vervolgens duizenden van deze low site visitors sites op 1 server. Wij maken voor klanten ook nog steeds gebruik van shared hosting WordPress hosting. We schatten samen in hoe groot het verkeer is, hoe complicated de website in elkaar zit en hoe snel de website moet zijn.

Maar welke internet hosting provider moet je nu kiezen? In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het beheren van web sites en de hosting omgevingen die daarbij horen. Hierdoor hebben we een behoorlijke ervaring opgedaan met verschillende hostingpartijen. Voor ons is het belangrijkste dat we een goede relatie hebben opgebouwd met de partijen waar we de diensten afnemen. Op die manier kunnen we je het beste adviseren en het snelste inspelen op wensen of problemen.

Voor onze shared hosting maken we gebruik van Siteground. In de “goeie ouwe tijd” was de enige mogelijkheid om op een andere manier je web site te hosten, een zogenaamde “devoted wordpress webshop server” te gebruiken. Hiermee had je dan de volledige capaciteit van de server tot je beschikking en had je dus van niemand anders last.

Een server is een gewone pc die op een speciale plaats 24 uur per dag aanstaat en niets anders doet dan webpagina’s laten zien. De goedkoopste oplossing voor het hosten van je website is “shared internet hosting”. Deze manier is zo voordelig omdat je web site met heel veel andere web sites op 1 server staat. Het voordeel hiervan is dat de kosten voor de server gedeeld worden over alle andere web sites. Waardoor het een voordelige optie is.

Het nadeel is dat door het delen van de server je website heel traag kan worden. De websites op een gedeelde server zijn niet goed ingericht om grote hoeveelheden bezoekers te ontvangen. Een grote hoeveelheid bezoekers zorgt er dus voor dat de site wordpress webshop traag wordt. En een trage website zorgt ervoor dat je niet goed bereikbaar bent en dat klanten afhaken.