Niet gecategoriseerd , , ,

Maak Jouw WordPress Web Site Veiliger Met Deze Three Tips

De kosten van een domeinnaam en internet hosting verschillen per internet hosting provider echt enorm. Een domeinnaam kost rond de €8 – €15 per jaar en sommige bedrijven geven het eerste jaar extreme wordpress webshop korting om je binnen te halen. Hosting is wat duurder en kost gemiddeld rond de €10 euro per maand wanneer je begin.

De achtergrondkleur van je plugin verandert nu van groen naar wit en de plugin is uitgeschakeld. Volg nu stap 1 en kijk of het probleem is opgelost. Als dit niet het geval is deactiveer je de tweede plugin enzovoorts. Als je een caching plugin hebt is dat de eerste plugin die je moet deactiveren. WordPress problemen worden ook vaak veroorzaakt doordat WordPress en / of plugins niet up to date zijn. In mijn WordPress handleiding lees je hoe je plugins en WordPress zelf replace. Uiteraard is het zeer aan te raden eerst een backup te maken voordat je deze stappen gaat uitvoeren.

Onderhouden WordPress Web Site

Bij een website maak je gebruik van een select aantal kleuren. De kleurcodes onthouden van je kleuren is geen pretje. Persoonlijk vergeet ik het in ieder geval steeds en het kost toch weer een klein beetje tijd om het iedere WordPress hosting keer weer op te zoeken. Naast dat je de tekst kunt aanpassen zie je ook nog meer mogelijkheden qua instellingen. Bij Separator kun je eventueel een scheidingslijn toevoegen. Bij Typography kun je de lettertype, lettergrootte en kleur aanpassen.

Of wil je dat je bezoekers een offerte aanvragen of zich aanmelden voor een proefles? Als wij weten wat jouw doel is, gaan wij ervoor zorgen dat jouw doel gehaald wordt. Je web site kan bijvoorbeeld de positie in Google verliezen, of 1000’de mails versturen waardoor je door iedere mail provider wordt gezien als spam. Zorg er dus altijd voor dat je WordPress versie en plugins zijn bijgewerkt naar de laatste versie. Geen zin om dit iedere week of maand te controleren? Bij deze pakketten controleren we iedere maand alle plugins en WordPress, en werken deze bij naar de laatste versie. Zo ben je er van verzekerd dat de web site altijd up-to-date is.

Koppelingen met Telebankieren waardoor bezoekers met o.a Ideal kunnen betalen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Bij het omzetten van een web site naar een WordPress domein helpen wij je graag verder.

Vergelijkbaar met op maat gemaakte designs, maar dan een fractie van de kosten. Plugins waren dus kleine software program toevoegingen. Geeft vervolgens het menu een naam bij het invoerveld ‘Menunaam’. Noem het bijvoorbeeld ‘Hoofdmenu’ en klik vervolgens op ‘Menu opslaan’. Met ‘Media toevoegen’ kan je afbeeldingen toevoegen.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en webdesign voor het MKB. Samenwerken met jou als klant én met onze marketingafdeling. Het is niet alleen belangrijk dat de web site er goed uitziet. Het allerbelangrijkste is dat hij conversiegericht is.

Waarom Je Het Bouwen Van Een Website Uitbesteedt Aan Twopixels

Op het moment dat je overstapt naar OceanWP zul je een aantal pagina’s opnieuw moeten inrichten. Probeer dit niet op je stay web site en gebruik in plaats daarvan een testlocatie. Nog te vaak komen wij websites tegen waar op een verkeerde manier gebruik gemaakt wordt van de witruimte. Of de witruimte is veel te groot, of alles staat op elkaar geduwd. Denk hier heel goed over na, zoek de balans tussen een goed design en gebruikersgemak. Vaak zul je zelf met CSS aan de slag moeten om de witruimte goed af te stellen. Wil je hier meer over weten, wij hebben een handleiding voor het aanpassen van CSS geschreven en een meer uitgebreide uitleg over CSS.

Deze zijn zo geconfigureerd dat WordPress hier het beste op kan draaien. Verder kun je jouw web site ook versnellen doormiddel van CDN , cache, code optimalisatie en bestands verkleining. Wel kun je blokjes toevoegen, dit zijn widgets. Je kun through widgets, Zoeken, Menu’s , Downloads of blokjes met html code activeren, op de plekken die het thema daarvoor beschikbaar heeft gesteld. Het is bij WordPress altijd mogelijk om van WordPress thema te wisselen, met behoud van de content material WordPress website. Dit biedt met name voordelen in het ontwikkeltraject waarbij je snel kunt reageren op de voorkeuren van je doelgroep. In december 2018, is met WordPress 5.zero de nieuwe editor Gutenberg erbij gekomen waarmee gebruiker zelf pagina’s kunnen indelen.

  • Afhankelijk van de grootte, betaal je gemiddeld tussen de € 5 per maand voor een kleine web site, tot € one thousand per maand voor een grote webshop.
  • We raden aan met de plug-in Sucuri direct een scan uit te voeren.
  • Dan kun je je eenvoudig afmelden by way of de daarvoor bestemde hyperlink onderaan iedere e-mail.
  • Uiteraard kun je ook nog zelf aanvullingen doen.
  • Daarom wat hulp bij het kiezen van een goede webhost.
  • Voor alles geldt dat je daarbij vooraf de juiste keuzes maakt.

Nadat je het domein hebt toegevoegd, ga je naar de volgende stap. Je hoeft nu alleen nog maar je gegevens in te vullen en de bestelling af te ronden. Ga naar de pagina met onze WordPress-pakketten en kies welke je wilt. Op basis van jouw antwoorden bevelen wij Pro met Python aan. Dankzij de Python-selector maak je een snelle start.

WordPress Hosting

Ben je op zoek naar een boekhoudpakket als zzp’er? Vergelijk hier boekhoudpakketten en begin vanaf free of charge. Volg deze hyperlink om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien. Schrijf je nu in en profiteer van alle artikelen, downloads en ontvang onze nieuwsbrief vol ideas en tricks om succesvol te starten. In dit artikel worden beide pakketten met elkaar vergeleken.

Photoshop is een makkelijke software, omdat daar een Save for Web functie op zit die de grootte van de afbeelding ook nog eens verkleint. WordPress is ook als webwinkel CMS geschikt dankzij de WOO-commerce plugin. Deze plugin heeft zijn waarde al langer bewezen. Voor het betalingsverkeer op de Nederlandse markt kan aan WordPress ook nog een iDeal plugin worden toegevoegd. Dit werkt allemaal prima samen en is betrouwbaar. Grote webwinkels werken vaker met Magento als CMS. Ook kun je met onze backupsoftware direct een back-up downloaden naar je eigen laptop.

Hieronder volgt de inhoudsopgave, zodat je direct naar een onderdeel kunt die je wilt bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is de instructies volgen en je hebt als eindresultaat een professionele goed uitziende web site. Je kunt de uitleg volgen in een video of je kunt de uitleg volgen in tekst met bijbehorende afbeeldingen. Kies wat het fijnste voor jou persoonlijk werkt. Winkeleigenaren Rick en Ivo twijfelden over het starten van hun webshop, maar nu zijn ze er juist heel gelukkig mee.