Niet gecategoriseerd

Hoe Weet Je Of Een Website Op WordPress Draait?

Beiden zijn vrij gebruiksvriendelijk, zijn voor elkaar gemaakt en hebben een gratis versie en een uitgebreidere betaalde versie. In het voorbeeld start ik met de gratis versie. Die heeft beperkte opties, maar genoeg voor een voorbeeld. Gratis thema’s kun je meestal downloaden via het dashboard van WordPress zelf. Omdat wij al weten welk thema we gaan gebruiken kunnen we het zoekveld gebruiken om te zoeken naar Astra.

Verwijder alle pagina’s en elementen die je niet wilt hebben en pas de rest naar wens aan. Iets aanpassen en optimaliseren is makkelijker dan iets vanuit het niets opbouwen. Als voorbeeld ga ik een simpele website maken met het thema Astra en de pagebuilder Elementor – dat is dan een plugin die je aside gaat installeren.

Wat kun je verwachten en wat kun je het best doen? Mijn website leek niet op het voorbeeld. Ik moest een handvol additional plugins downloaden. Er waren tientallen further web site-instellingen. En ik had geen idee hoe ik verder moest.

En demo-content material is letterlijk alle bestanden (inclusief indeling, pagina’s, afbeeldingen and so forth) van de website. Kies een thema waarbij het design en de indeling (van een van de demo’s/prebuild websites) zo dicht mogelijk bij jouw wensen liggen. Installeer de demo-content van het design dat je wou .

Samen Een Supersterke Website Bouwen?

Die zijn uitgebreider, beter ontworpen en vaak ook specifieker dan gratis thema’s. Maar wanneer er tienduizenden opties website bouwen zijn, dan is de vraag welke moet ik kiezen. Ik heb daar een specifiek artikel voor geschreven: WordPress thema vinden en kopen.

Alle templates waar ‘Agency’ bij staat die horen bij een betaald pakket van het thema. Ik koos in dit geval voor de template: Life Coach.

Bekijk de demo van elk thema dat je interessant vindt en kies het thema dat het best bij jouw wensen past wordpress webshop. Je kan dan bij Thema’s -> Add New -> Upload thema het zipje met het gekochte thema uploaden.

  • Lees het handleiding:WordPress sidebar maken, toevoegen en aanpassen
  • De footer bestaat vaak uit een combinatie van linkjes en informatie.
  • Die code kan je direct in een Eigen HTML-widget gooien en in de sidebar plaatsen
  • Je kan bij het menu-merchandise een nieuw menu maken speciaal voor de footer door dezelfde stappen te nemen de we eerder hebben genomen.

Daarna hoveren we met de muis op de afbeelden en klikken op downloaden en daarna installeren/activeren. Daarna is het tijd om een demo web site/design te downloaden/importeren. Je gaat dan eerst naar de thema opties, via Weergave -> Astra Opties. Je ziet dan thema opties die betrekking hebben tot de hele web site WordPress hosting – waar de meeste opties alleen beschikbaar zijn voor de Pro versie. Helemaal rechts zie je Import Starter Template en daaronder zie je dat je een import plugin moet hebben om een template te importeren.

Daar klik ik op Installeer import plugin. Je komt dan op een template pagina uit. Je kunt daar ook los komen through Weergave -> Starter Templates.

Dit komt omdat een thema de bouwstenen bevat van de website die je bij het voorbeeld zag, het previous niet direct het design aan naar het voorbeeld. Je kunt dit gat het snelst overbruggen door een demo-website te importeren