Niet gecategoriseerd

Een Prachtige One Page WordPress Website Voor € 500,

Neem De Beste Websitebouwer Altijd En Overal Met Je Mee

Die werkt goed en de uitleg is helder. Je provider maakt, als het goed is, óók elke dag een backup.

Ook themes en zelfs je WordPress-programma krijgen regelmatig een nieuw jasje. Maak altijd een backup van de laatste versie van je site vóór je een nieuwe WordPress-versie WordPress website of een nieuwe plugin installeert. Maar als je niet zo handig bent met digitale techniek is dat wel het overwegen waard. Google op: WordPress Backup and Restoration.

Hoe krijg je links op andere sites? Laat bijvoorbeeld commentaar achter op een weblog, waar je je webadres moet invullen. Of plaats een hyperlink WordPress hosting naar je website op Twitter.

  • Bekijk hieronder een voorbeeld waarin ik de tekst van een heading module eenvoudig verander.
  • Vervolgens kun je teksten wijzigen en ook de kleuren en andere dingen aanpassen.
  • Zo veranderde ik in de afbeelding hierboven de grote witte tekst.
  • Vervolgens komt er een scherm naar voren waar je aanpassingen in kunt doen.
  • Om elementen, wat in Beaver Builder modules heet, aan te passen hoef je er alleen maar op te klikken.
  • Het enige wat ik dus doe is simpelweg op de tekst klikken.

Mocht je website op zwart gaan, dan kun je je supplier vragen om de laatste versie te herstellen. Updraft Plus is een van de makkelijkste backup plugins die ik kenJe website aanmelden bij Google Om ervoor te zorgen dat zoekmachines je site kunnen vinden, zorg je voor links naar jouw site op andere web sites. De bots van Google volgen die hyperlinks en komen zo bij jouw site uit.

Sommige blogsystemen hebben een plek waar je je statistiek-code kunt plakken , bij andere kun je een plugin uploaden . Statistiekprogramma’s kunnen je veel vertellen over welke pagina’s en onderwerpen succesvol zijn, en waar je bezoek vandaan komt. Maar staar je er niet blind op. Iemand die forty website maken minuten op een van je pagina´s blijft hangen is meestal gewoon naar de wc gegaan, en daarna voor de TV blijven hangen.

Wil Je Dat Wij Een WordPress Website Voor Je Opzetten?

Responsive Website Design En WordPress

Gebruik auteursrechtvrije plaatjes. Je vindt ze ook op websites als Flickr onder de kop ‘inventive commons’. Zoek goed uit welke regels op jouw plaatje van toepassing zijn. Wees ruimhartig in je vermeldingen – de makers stellen hun plaatjes beschikbaar in de hoop dat ook anderen hun werk zullen vinden. Een programma dat copyrightvrije foto’s voor je uitfiltert én de juiste credits voor je op je website meelevert is Photopin.