Background Image

Studiofotograaf

Home  /  Studiofotograaf

Studiofotograaf voor een prachtige herinnering!

Foto’s zijn geweldig. Ze kunnen een bepaald moment in ons leven vastleggen, die we voor altijd terug kunnen halen door alleen maar naar de foto te kijken, het is fantastisch. Het is dan ook heel erg leuk om een foto van uw gezin of geliefde te laten maken zodat u later altijd terug kunt kijken naar hoe het nu was. U kunt dit laten doen bij onze ervaren studiofotograaf.

Samen fotograferen

Fotograferen is niet iets dat in je eentje te doen is. Het is namelijk belangrijk dat er met de klant overlegd wordt, voor u wordt de foto immers gemaakt. Daarom proberen we bij Catchy Images veel te overleggen met de klant, zowel voor als eventueel tijdens het fotograferen. Een goede communicatie is namelijk de basis van een goede foto. Wanneer de fotograaf een goed idee heeft van wat de klant wil, wordt de foto al veel mooier voor de klant.

StudiofotograafGoede prijs

Een prachtige foto laten maken door de studiofotograaf is natuurlijk prachtig, maar het is niet leuk als u bij het afrekenen voor onverwachtse (hoge) kosten komt te staan. Daarom proberen wij ook goed van te voren de prijs te bespreken, zodat beide partijen goed weten waar ze aan toe zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u voor een onverwachtse prijs komt te staan. Wij streven ernaar een redelijke prijs voor ons werk te rekenen, al is een prachtige herinnering natuurlijk niet in geld uit te drukken.

Wilt u dus een keertje langskomen bij de studiofotograaf? U bent van harte welkom! U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer op deze website.

   Contact   Offerte