Background Image

Katten fotograaf

Home  /  Katten fotograaf

Maak kennis met de katten fotograaf

Elk huishouden bezit wel een aantal portretten van dierbaren. Het vastleggen van de mensen op de gevoelige plaat die een belangrijke rol in uw leven spelen is met recht een bijzondere gebeurtenis. Een blijvende herinnering aan iemand. Huisdieren maken ook deel uit van een familiesamenstelling. Ook zij behoren tot de groep dierbaren. Maar het fotograferen van dieren is een andere tak van sport. Cat’chy Images mag met recht een deskundige katten fotograaf genoemd worden.

Katten fotograaf bij uitstek

Met een ruime ervaring als fotograaf, specialiseert Cat’chy Images zich in het fotograferen van dieren. In het bijzonder worden er kiekjes van katten genomen. Spontaan, speels, statig – de aard of het karakter van het dier wordt feilloos vastgelegd. Met jarenlange ervaring, een voorliefde voor katten en een indrukwekkend portfolio worden de katten op een zeer deskundige manier gefotografeerd.

Katten fotograafFotoshoot

Elke familie kent het wel: ‘samen op de foto’. Vaak wordt voor deze gelegenheden een professionele fotograaf ingehuurd om een blijvend aandenken te creëren van elkaar, maar misschien ook voor het nageslacht. Uw kat of katten nemen ook een dierbare plek in uw leven in. Daarom is het ook mogelijk een fotoshoot te organiseren voor uw huisdieren. In een prettige, veilige omgeving zijn de condities zo, dat het beste beeld geschoten kan worden. Tevens is de katten fotograaf zeer kundig in het aanvoelen en bejegenen van de dieren. Ze bezit immers zelf ook katten. Met verve heeft ze al talloze dieren op de gevoelige plaat gezet en uitmuntende beoordelingen mogen ontvangen voor haar kunde.

Cat’chy Images heeft een scherp oog voor detail en de juiste voelsprieten om een excellente foto te maken. Ook reguliere landschapsfoto’s, straatfotografie en andere dieren als paarden, honden en konijnen behoren tot haar bekwaamheden. Daarnaast is ze een officiële FOKA ambassadrice.

   Contact   Offerte