Background Image

Huisdieren fotograaf

Home  /  Huisdieren fotograaf

Uw huisdier vastgelegd door Catchy Images, de ervaren huisdieren fotograaf!

Veel mensen hebben een huisdier. Vaak een gezellig, lief beest waar veel mensen ook nog eens enorm veel waarde aan hechten. Voor veel mensen is een huisdier een gezinslid. Niets is dan ook leuker dan een mooie foto van uw huisdier laten maken zodat u voor altijd uw dier kan herinneren.

Prachtige foto

De huisdieren fotograaf heeft veel ervaring. Het fotograferen van dieren is uiteraard heel anders dan het fotograferen van mensen. Je kunt dieren immers geen opdracht geven, of vragen of ze alsjeblieft even stil willen zitten. Huisdieren fotograferen is een vak apart. Wij hebben jaren ervaring in het fotograferen van huisdieren, dus hoe beweeglijk of stout uw dier ook is, wij kunnen zeker een prachtige foto van uw dier maken. Leuk in een fotoboek of om op te hangen tussen gezinsfoto’s.

U kunt uw huisdier bijvoorbeeld op de foto zetten wanneer deze nog klein is. Zeker met honden of katten ziet u veel verschil wanneer het dier opgroeit. Het is dan leuk om een foto te hebben van wanneer uw dier klein was.

Huisdieren fotograafNeem contact op!

U kent uw dier het beste, en het wordt uw foto die wij maken. Daarom streven wij ernaar goed overleg met u, de klant te voeren. Zo kunnen we samen overleggen wat voor een foto u het mooist vindt voor uw huisdier. Wilt u bijvoorbeeld een prachtige close-up of juist een beweeglijke foto? Alles kan en niets is te gek voor ons. De klant is koning.

Heeft u interesse in een fotoshoot bij de huisdieren fotograaf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel even! U kunt ook vrijblijvend een offerte opvragen via de website.

   Contact   Offerte