Background Image

Hondenfotografie

Home  /  Hondenfotografie

Ontdek de prachtige hondenfotografie van Cat’chy Images

Honden zijn geweldige dieren. Ze zijn enorm lief, trouw en zacht. Voor veel mensen is hun hond dan ook een waardig lid van het gezin. Er is dan ook niets leukers dan om uw hond op de foto te laten zetten. U heeft zo een mooie herinnering aan uw hond. Voor prachtige hondenfotografie bent u bij Cat’chy Images aan het juiste adres.

Professionele dierenfotograaf

Hondenfotografie is iets heel anders dan een mens op de foto zetten. Je kunt een hond niet vragen om even stil te gaan zitten. Er is veel ervaring met fotografie nodig om een hond mooi op de foto te kunnen zitten. Catchy Images heeft al jaren ervaring met hondenfotografie. Wij kunnen uw hond prachtig op de foto zetten zodat u een geweldig portret van uw hond krijgt! Een portret van uw hond is een prachtige herinnering en u krijgt er zeker geen spijt van.

HondenfotografieAlles kan, alles mag!

Een foto van uw hond laten maken is natuurlijk iets dat heel erg vrij is. U kent uw hond het beste en u heeft waarschijnlijk ook al een beetje een beeld in uw hoofd van hoe u wilt dat de foto eruit gaat zien. Daarom proberen wij voordat de fotoshoot plaatsvindt altijd overleg met u te hebben. Zo kunnen we samen overleggen wat voor shoot we gaan doen. Wilt u bijvoorbeeld een speelse foto waarop uw hond aan het spelen is of wilt u juist een prachtige foto van uw hond die zit? Bijna alles is mogelijk en wij denken graag met u mee!

Neem vandaag nog contact met Catchy Images op om (vrijblijvend) een afspraak te maken. Neem contact op via het telefoonnummer op deze website.

 

   Contact   Offerte