Background Image

Dierenfotograaf

Home  /  Dierenfotograaf

Uw lieveling voor eeuwig vastgelegd door de dierenfotograaf

Tegenwoordig hebben veel mensen een huisdier. Een huisdier is vaak meer een gezinslid dan echt een huisdier. Niet is dan leuker om uw huisdier op de foto te zetten, zodat deze voor eeuwig vastgelegd wordt. Maak daarom kennis met Catchy Images, een professionele dierenfotograaf!

Professionele fotografie

Catchy Images heeft jarenlange ervaring als dierenfotograaf. Niet alleen wanneer u een hond heeft kunt u naar ons toe komen, ook andere dieren kunnen wij voor u fotograferen. Dieren fotograferen is echt een vak apart. Dieren zijn immers niet te sturen. Door onze ervaring kunnen wij zelfs de drukste dieren mooi op de foto zetten.

Een prachtig geschenk

Natuurlijk is niets leuker dan een mooie foto van uw dier te hebben. U kunt het als geschenk geven aan de eigenaar van het dier of iemand die het goed kent. Het is ook leuk om uw dier, wanneer hij of zij nog klein is, op de foto te laten zetten, zodat u altijd kunt herinneren hoe het er uit zag toen het zo klein was.

DierenfotograafUw keuze

U kent uw huisdier het beste, en u weet dus ook waarschijnlijk het beste hoe u hem of haar op de foto wil hebben. Wil u graag een mooie close-up of wil u juist een foto waarop de ondeugende kant van uw huisdier naar buiten komt? Voordat de shoot plaatsvindt proberen wij goed met u te overleggen hierover, zodat we er zeker van zijn dat u het eindresultaat prachtig gaat vinden!

Heeft u interesse om uw dier bij Catchy Images op de foto te laten zetten? Neem dan (vrijblijvend) contact op met de dierenfotograaf.

   Contact   Offerte